Kreditpontszerző konferencia Gödöllőn

2017. december. 05., 13:21   |    

Kreditpontszerző konferencia Gödöllőn

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja folytatta kreditpontszerző szakmai konferenciasorozatát, a gödöllői képzési napra 500 regisztráció érkezett.

2017. december 4-én Gödöllőn, a Szent István Egyetem aulájában és tornacsarnokában került sor a szakmai konferenciasorozat idei utolsó állomására. 

Az eseményről elmondható: az edzők előszeretettel vesznek részt a képzéseken, ezúttal mintegy 500 fő regisztrációja érkezett be a szervezőkhöz. A mostani programot azon edzők számára került meghirdetésre, akik rendelkeznek UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA Pro végzettséggel, és akiknek még nem gyűlt össze a szükséges kreditpontjuk a kártyájuk meghosszabbításához.

Az UEFA edzői végzettséggel rendelkezők a konferencián való részvétellel kreditpontokat gyűjtöttek: a helyszíni be és kilépő regisztrálók személyenként 10 pontot kaptak.

A szakmai konferencián a Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja a legmagasabb szinten képviseltette magát: Sisa Tibor igazgató-helyettes nemcsak megnyitotta az eseményt, de a nyitó előadást is ő tartotta. 

A program két részre oszlott: délelőtt elméleti előadást hallgattak az edzők, délután a gyakorlati anyag és a fizikai felkészítés került a középpontba, többek között gyakorlati edzésbemutatóval. 

A konferencia programja:

– Megnyitó – Sisa Tibor, MLSZ Edzőképző Központ igazgató-helyettes 
– Döntésképesség fejlesztése és a kreatívjátékos-képzés – Sisa Tibor előadása
– Coerver-módszer a gyakorlatban – Szalma József előadása
– Senseball-gyakorlatok labdaérzékfejlesztésre – REAC
– Döntésjátékok – Sisa Tibor gyakorlati bemutatója


Címkék:

A hírkategória további hírei

Általános
Megkezdődött a 2017-es Pro-licences képzés
Általános
Szakmai napon vettek részt a hazai kapusedzők
Általános
U17: szakmai utánpótlásnapok Telkiben

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • MOL

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • Förch
  • Jet Sol