"Emeljük a szintet" - edzői konferenciát tartottak Telkiben

2014. február. 20., 17:00   |    

Az MLSZ Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett, melynek első előadásnapját csütörtökön tartották meg Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában.

A 2014-ben 11 napból álló programsorozatot azon edzők számára hirdette meg az MLSZ Edzőképző Központja, akik rendelkeznek UEFA „B”, UEFA „A” vagy UEFA Pro végzettséggel, de az elsajátított tudásanyagukat – megújító és kiegészítő céllal – bővíteni kívánják.

- Úgy látszik, megmozdult valami az edzői társadalomban, nagyon örülünk, hogy az edzők kíváncsiak, és nagy számban részt vettek a konferencián - mondta Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója.

Az első konferencianap témája "A pedagógia és pszichológia a labdarúgásban" volt. Szalai László megnyitóját követően Gombocz János, a TF professzora tartott előadást "Az edző, mint nevelő, a pedagógia és a nevelés szerepe a labdarúgásban" címmel. Dr. Révész László egyetemi adjunktus a tehetség elméleti alapjairól, a sporttehetség-kutatásokról, Csáki István a tehetséggondozást befolyásoló tényezőkről, dr. Tóth László egyetemi docens a futballpályán megjelenő pszichés jellemzők elméleti alapjairól, Selmeci Barbara PhD hallgató a pszichés jellemzők mérési lehetőségeiről, Nagy Enikő pszichológus a sportpszichológia mindennapos szerepéről, Liszkai Dezső az edzői konfliktuskezelésről adott elő.


A hírkategória további hírei

Általános
Megkezdődött a 2017-es Pro-licences képzés
Általános
Szakmai napon vettek részt a hazai kapusedzők
Általános
U17: szakmai utánpótlásnapok Telkiben
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • MOL